Gå direkt till innehåll
Fredagen den 17 september slår Spritmuseum restaurang upp portarna för kvällsöppet.
Fredagen den 17 september slår Spritmuseum restaurang upp portarna för kvällsöppet.

Pressmeddelande -

Spritmuseum öppnar upp portarna för kvällsgäster

Fredagen den 17 september slår Spritmuseum restaurang upp portarna för kvällsöppet. Precis så här, tycker vi att ett perfekt restaurangbesök borde vara hos oss - bjuda på en wow-upplevelse i höstens smaker med närproducerade råvaror, både på tallriken och i glaset.

– Pandemin gjorde att vi fick vänta med våra planer för kvällsöppet i restaurangen. Men nu känner vi oss redo och ser fram emot att återigen välkomna våra middagsgäster. På menyn finns vårt vinnande sommarkoncept - nordisk mat med en twist, säger Ronni Jensen, som tillsammans med Sebastian Sterninger står bakom menyn.

Sedan sommaren 2020 driver Ronni Jensen och Sebastian Sterninger Spritmuseums prisbelönta restaurang. De har tillsammans med sitt team tagit över stafettpinnen efter Petter Nilsson och har fortsatt fokus på hållbarhet och nordiska smaker.

Trerättersmeny i höstens smaker
Spritmuseums kvällsrestaurang serverar en meny som följer säsongens råvaror och inspiration. En trerätters middag kan se ut så här:

Förrätt: Gratinerad silverlök med muskot och parmesan.
Huvudrätt: Skånsk anka med pumpa, sotad lök och anksky.
Dessert: Variation på höstäpplen med crumble och grädde.

Kultur och mat&dryck!
Vårt musei- och middagspaket är ett kombinationserbjudande där du börjar ditt besök med en privat visning och sedan avrundar med en middag. För 700 kr ingår en privat visning av modeutställningen Fashion Cocktail, ett glas bubbel och en trerätters middag.

Egengjord tonic och bästa vinlistan för svenska viner
Dryckessverige finns självklart representerade hos oss. Till maten erbjuder vi spännande hantverksdrycker från hela landet, allt från öl och cider, till vin, gin och whisky. Här finns även dryck från Spritmuseums Dryckeslabb, till exempel vår egengjorda tonic. Spritmuseum restaurang har tilldelats Gavelinwines pris 2021 för bästa vinlistan med svenska viner.

Öppettider
Onsdag – fredag: 16.30 – 21.00
Lördag: 17.00 – 21.00

För pressförfrågningar, vänligen kontakta:
Hanna Elmberg, PR- ansvarig hanna.elmberg@spritmuseum.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Spritmuseum, beläget mellan ett vrak och ett nöjesfält, bjuder besökaren på en oförglömlig resa. Från lust till lidande, från parkbänk till cocktailparty. Sällan skänker en eftermiddag i alkoholens tecken så många kloka insikter.

Kontakter

Hanna Elmberg

Presskontakt PR-ansvarig