Gå direkt till innehåll
Spritmuseums nya chef är Christer Mellstrand.
Spritmuseums nya chef är Christer Mellstrand.

Pressmeddelande -

Ny museichef på Spritmuseum

Christer Mellstrand har utsetts till ny museichef på Spritmuseum och efterträder Ingrid Leffler. Christer kommer närmast från SVT där han har arbetat som marknadschef sedan 2015.

– Jag har fått ett fantastiskt roligt uppdrag där jag får möjlighet att använda mig av mina tidigare erfarenheter av allmänhetens tjänst. Spritmuseum är en självklar mötesplats för svensk dryckeskultur och jag ser fram emot att fortsätta utveckla och förvalta museets unika arv tillsammans med medarbetarna och branschen, säger Christer Mellstrand.


Ordförande om den nya museichefen

“Christer är en mångfacetterad person med erfarenhet inom såväl public service som den kommersiella arenan, och har dessutom en gedigen politisk bakgrund. Detta gör att han kommer att passa mycket bra som museichef på Spritmuseum.

Jag och styrelsen vill tacka Ingrid Leffler för en fantastisk insats under alla dessa år. Museet har gjort en otrolig förändringsresa, från en undanskymd lokal i Vasastan till ett väldigt populärt besöksmål på Djurgården”, säger Chris Heister, ordförande i museets styrelse.


För pressfrågor, vänligen kontakta:

Christer Mellstrand, museichef
christer.mellstrand@spritmuseum.se

Hanna Elmberg, PR-ansvarig
hanna.elmberg@spritmuseum.se

Ämnen

Kategorier


Spritmuseum, beläget mellan ett vrak och ett nöjesfält, bjuder besökaren på en oförglömlig resa. Från lust till lidande, från parkbänk till cocktailparty. Sällan skänker en eftermiddag i alkoholens tecken så många kloka insikter.

Kontakter

Hanna Elmberg

Presskontakt PR-ansvarig