Gå direkt till innehåll
På helgens meny ser vi "Bellini" med äpple och Calvados, oxrilette och majssoppa.
På helgens meny ser vi "Bellini" med äpple och Calvados, oxrilette och majssoppa.

Pressmeddelande -

Brunch på Spritmuseum. Mat ingår.

Nu är det återigen dags för Spritmuseums populära helgbrunch. Börja med en härlig promenad på vackra Djurgården och avsluta med en brunch på museet, eller tvärtom.

Museet har skruvat upp mysfaktorn och dukar upp för en säsongsbetonad helgbrunch. På trerättersmenyn finns vårt egna surdegsbröd, ett urval av snacks följt av mustiga och härliga huvudrätter, som till exempel grillade rödbetor och halstrad gös. Till dessert ser vi en barnsligt god efterrätt på pepparmintsglass med choklad och karamell. En osträtt med egengjord marmelad går även att lägga till. I glasen häller vi brunchvänlig dryck, med eller utan alkohol, och gärna från våra svenska hantverksproducenter.

- Brunch i matsalen är veckans absolut mysigaste. Vi ser fram emot att få ta hand om gästerna och bjuda på höstens meny, säger Emelie Svensson, restaurangchef på Spritmuseum Restaurang.

Fortsatt på Spritmuseum läggs stor fokus på dryckesutbudet där det svenska hantverksdryckerna dominerar. På glas och flaska finns svenska viner, prisvinnande bubblig cider, egengjorda alkoholfria alternativ och mycket mer.

Öppettider, meny och bordsbokning finns här. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Spritmuseum, beläget mellan ett vrak och ett nöjesfält, bjuder besökaren på en oförglömlig resa. Från lust till lidande, från parkbänk till cocktailparty. Sällan skänker en eftermiddag i alkoholens tecken så många kloka insikter.

Kontakter

Hanna Elmberg

Presskontakt PR-ansvarig