Följ Spritmuseum & Absolut Art Collection

Anderas Dahlberg och Giovanni Passerini gästspelar på Spritmuseum

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2017 11:46 CET

GÄSTSPEL JANUARI 2017

Anderas Dahlberg & Giovanni Passerini

Den gemensamma nämnaren för dessa middagar är att de koncentreras kring vad som är gott, på riktigt gott. Spritmuseums restaurang har bjudit in två personligheter vilka som, utöver att de är fantastiska matlagare och tänkare, bägge har varit på Petter Nilssons lönelista i Paris. Nu driver de varsin restaurang där deras personliga närvaro och omtanke i allra högsta grad bidrar till framgången. 

Andreas Dahlberg 15 januari
Först ut är Andres Dahlberg från hyllade Bastard i Malmö som kommer att laga middag och till den serveras nya och spännande viner som importeras av Byracka Vin, Bastards och Fools egen vinimport.

Giovanni Passerini 29 januari
Giovanni Passerini är en av Frankrikes mest spännande kockar. Han kommer för att laga en middag om åtta rätter med en hel del italienska smaker både på tallrikarna och i glasen.

Mer information: http://spritmuseum.se/start/restaurangen/gastspel/

Museum, konsthall, provningsrum, mötesplats, bar, restaurang och butik. Välkommen till Spritmuseum i Galärskjulen på Djurgården i Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://vin---sprithistoriska-museet.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.