Följ Spritmuseum & Absolut Art Collection

Singelprovning på Vin & Sprithistoriska Museet

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2009 09:42 CEST

Singelprovning på Vin & Sprithistoriska Museet
På fredag arrangerar Vin & Sprithistoriska Museet en provning för vinintresserade singlar. Det är Maja Berthas, sommelier, som leder provningen med sex olika viner.
- Här har man världens möjlighet att utbilda sig lite inom dryck samt under roliga och goda former få chansen att träffa sin drömprins/prinsessa! Det är lätt att få en öppen stämning när man ska dofta och smaka på olika viner tillsammans, säger Maja Berthas. Som en lärd man en gång sa: Alkohol är världens bästa sociala smörjmedel!
- Dessutom behöver man inte vara orolig för att man ska träffa någon som pimplar bag-in-box hela dagarna, fortsätter hon.
- Vi kommer att dela in deltagarna i olika lag, berättar Helen Ericsson Sandlund, programansvarig. Varje lag består av två killar och två tjejer som ska försöka lista ut vilka viner som vi serverar under en blindprovning. Vi vill dessutom gärna veta lite om deltagarna så att vi kan placera dem i rätt grupp.

Fakta:
Singelprovning fredag 24 april kl 19-21.
Biljetter: 400 kr, bokas på www.vinosprithistoriska.se
Lokal: Vin & Sprithistoriska Museet, Dalagatan 100, Vasastan, Stockholm
Mer information:
Maja Berthas, sommelier, tel 070-776 00 12
Helen Ericsson Sandlund, programansvarig, tel - mobil 08-51 91 86 52.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.