Gå direkt till innehåll
LAKRITSUTSTÄLLNING PÅ SPRITMUSEUM!  VÄLKOMMEN PÅ PRESSVISNING OCH PROVNING. FREDAG 30 NOVEMBER KL 11.

Pressmeddelande -

LAKRITSUTSTÄLLNING PÅ SPRITMUSEUM! VÄLKOMMEN PÅ PRESSVISNING OCH PROVNING. FREDAG 30 NOVEMBER KL 11.

LAKRITSUTSTÄLLNING PÅ SPRITMUSEUM!

VÄLKOMMEN PÅ PRESSVISNING OCH PROVNING.
FREDAG 30 NOVEMBER KL 11.

Den svarta lakritsen. Den älskade lakritsen. Den hatade lakritsen. Den perfekta lakritsen. Den nostalgiska lakritsen. Den helbrägdagörande lakritsen. Den rasistiska lakritsen …

Vad är egentligen lakrits? Hur gör man lakrits? Varför blir man galen i lakrits? Varför blir man inte galen i lakrits? Blir man galen av absint? Vad skall man dricka till lakrits och varför smakar vissa spritsorter lakrits trots att de aldrig varit i närheten av lakrits?

Fredag den 30 november kl 11–13 är du välkommen på pressvisning av utställningen, inkluderande provning av tre smakkombinationer av lakrits och dryck samt en lunch med tydliga lakritstoner. Tillställningen avslutas med att Den Gröna Feen tittar fram. Med andra ord: Vi visar på vägen till vansinne, men garanterar inte att det fortfarande fungerar …

Dagen därpå är allmänheten välkomna till den ultimata lakritsutställningen. 1 december 2012–15 maj 2013 erbjuds ”allt om lakrits i fast och flytande form (den senare vanligtvis alkoholhaltig)”. Lakrits kommer även att genomsyra museets restaurang, provningsrum och butik.

O.S.A. senast måndag den 26 november (om du vill delta i lunchen) till
helen.ericsson@spritmuseum.se eller 070-52 333 18.

Välkommen!

Helen Ericsson Sandlund

Ämnen


Spritmuseum, beläget mellan ett vrak och ett nöjesfält, bjuder besökaren på en oförglömlig resa. Från lust till lidande, från parkbänk till cocktailparty. Sällan skänker en eftermiddag i alkoholens tecken så många kloka insikter.

Kontakter

Hanna Elmberg

Presskontakt PR-ansvarig