Gå direkt till innehåll
Japanska dryckestrender

Pressmeddelande -

Japanska dryckestrender

Japanska dryckestrender                                                                                                           eller
Hemkommen från Tokyo: Nadja Karlsson!

Japaner är som bekant ett påhittigt folk. Även när det gäller drycker. De revolutionerade whiskydrickandet på sextiotalet och öldrickandet på nittiotalet. Nadja Karlsson åkte dit för att ta tempuran … förlåt temperaturen på vad som sker just nu. Hon berättar om (och bjuder på) i sammanhanget självklarheter som nya varianter av sake och plommonvin. Men har även med sig hem ett nytt heljapanskt öl (med amerikansk ton). Vi provar också svensk björksav ämnad för den japanska marknaden, vi har fått tillgång till några få flaskor. För att den rätta stämningen skall infinna sig hoppar Nadja över både kimono och karaoke, men dukar upp läckerheter från en av Stockholms bästa sushirestauranger.

Datum: Lördag 31 augusti.

Tid: Kl 15- ca 16.30.

Pris: 400 kr.

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Hennes sökande efter unik kunskap har fört henne världen över. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.


Ämnen

Kategorier

Regioner


Det nya museet beläget mellan ett vrak och ett nöjesfält, bjuder besökaren på en oförglömlig resa. Från lust till lidande, från parkbänk till cocktailparty. Sällan skänker en eftermiddag i alkoholens tecken så många kloka insikter.

Kontakter

Hanna Elmberg

Presskontakt PR-ansvarig